Over Ons

Projectleider Aluminium

Onbepaalde duur - Voltijds

BEDIENDEN

Hoe Mathieu Gijbels BEDRIJFS- EN KANTOORBOUW persoonlijk en menselijk maakt
 

NV Mathieu Gijbels is een toonaangevende aannemer in de Belgische bedrijfs- en kantoorbouw. Sinds 1969 werken we aan een vooruitstrevend en vernieuwend professioneel bouwbedrijf waarin onze familiale waarden centraal staan. Vandaag delen we die overtuiging met meer dan 300 collega’s die we De Voordenkers noemen.

De Voordenkers zijn ervaren vakmensen die een brede beroepskennis aanvullen met klantgerichtheid en empathie. Zij willen groeien en hun klanten ontzorgen. Want Voordenken is antwoorden geven vòòr de vragen komen. Voordenken is onze instelling en drijfveer bij Mathieu Gijbels. Voordenken is de motor van onze groei. Zo realiseren we elk jaar 150 projecten in België, Zuid-Nederland, Duitsland en Luxemburg. Het resultaat daarvan zijn enthousiaste klanten en een omzet van 85 miljoen euro.

Die omzet is geen doel op zich, maar vooral een gevolg van onze visie en werkwijze. Mathieu Gijbels streeft een levenslange klantenrelatie na, gevoed door klantentevredenheid, veiligheid en onberispelijke kwaliteit. Dat is de basis van al onze activiteiten: nieuwbouw, service & onderhoud en renovatie. Daarin creëren we dezelfde uitstekende beleving met een breed team. Want Voordenkers vinden we in alle domeinen, expertises en beroepen. Omdat Voordenken een attitude is. Het is een kenmerk van ondernemende, creatieve professionals die willen groeien. Mensen die altijd een stap verder denken, grenzen willen verleggen, initiatief nemen en zichzelf willen ontplooien en de lat steeds hoger leggen. Kortom, mensen die samen met ons de kar willen trekken om onze klanten de best mogelijke bouwbeleving te bezorgen.

Profielomschrijving

PROJECTLEIDING in onze strategie.

We zijn een klantgericht bedrijf dat haar klanten belooft dat haar projecten stipt en aan de afgesproken scherpe kostprijs opgeleverd worden. Terwijl de klant zich volledig kan concentreren op zijn eigen activiteiten, zorgt onze kennis en creativiteit ervoor dat we samen met de architect creatieve oplossingen bedenken voor uitdagingen in het project. Waarbij onze klanten na oplevering terug kunnen kijken op een bijzonder aangename bouwbeleving zonder zorgen.

Door een uiterst nauwkeurige planning te maken, door collega’s te helpen om veilig te werken, door op mogelijke veranderingen in de uitvoering proactief te reageren, door timing en budget te bewaken.

Kerncompetenties van een Voordenker

Onze Projectleider Alu die mee aan onze toekomst werkt

is een collega:

1. Die klantgericht werkt en stuurt:
a. Uitstekend begrijpt welke de behoeften van onze klanten, architecten en markten zijn.

b. De business logica van ons bedrijf begrijpt en van daaruit communiceert en acties voorstelt .

c. De businesspartner is die zich inleeft in de wereld en de uitdagingen van onze klanten.

d. Die segmenten, markten en verschillende klantenbehoeften op maat kan benaderen.

e. De Voordenker die niet reproduceert wat gevraagd wordt maar zoekt naar een betere, overtuigendere, sterkere, creatievere aanpak. Die na een actie geniet van het resultaat maar ook spontaan zoekt naar verbetering.

f. Die snelheid van reactie hoog in het vaandel draagt en op het ritme van de planning bijstuurt.

 

2. Met een creatieve, conceptueel denkende en vernieuwende geest. (professionele nieuwsgierigheid en wendbaarheid)
a. Die snel begrijpt en ziet hoe de technische markt van vandaag en morgen zich ontwikkelt. En instant de kansen voor ons bedrijf erin ziet.

b. De Voordenker die ons steeds weer verrast met verbeteracties, gefundeerde voorstellen of daar tenminste erg hard aan werkt.

c. De medewerker die professioneel nieuwsgierig is en bouwtechnische  info opzoekt, nieuwe  technieken en mogelijkheden bestudeert en op zoek gaat naar best practices.

d. De collega die niet vies is van analyse en cijfers, alu projecten financieel opvolgt, overlegt met de projectleider en acties neemt.

e. De collega die vlot anticipeert op wijzigen, voor en tijdens de uitvoering,  en er open voor staat.

f. De collega die in concepten kan denken die een veelheid van acties ook behandelbaar kan houden door een kleine groep mensen die met een beperkt budget grote impact willen halen.

g. Die ons bouwbedrijf als merk nog sterker kan laten stralen zodat we nog aantrekkelijker worden voor klanten en architecten.

3. Die inspireert, correct en aangenaam samenwerkt. (Verbindingskracht en leiderschap)
a. Vlotte communicator. Die goed luistert naar de behoeften van de klanten en de collega’s waarmee zeer nauw samengewerkt wordt.

b. Inspirerend voorbeeld is voor collega’s in het bedrijf en erbuiten.

c. Staat tussen collega’s en interne klanten. En is erg hands on met twee voeten op de grond. En is zeker niet bang van een druppel of twee zweet.

d. Die als teamplayer zijn/haar collega’s, ploegbazen en medewerkers op de werf goed laat presteren en laat groeien.

e. Helpt collega’s in hun zoektocht naar oplossingen, steunt waar nodig. Deelt kennis.

f. Rots in branding om geloof in visie en strategie van bedrijf te communiceren en te verdedigen, binnen en buiten het bedrijf.

g. Iemand die eindverantwoordelijkheid draagt en een klein team kan aansturen, en goed en constructief kan samenwerken met partners, onderaannemers, waar we een lange termijn relatie mee nastreven.

4. Die als projectleider bewust en zuinig met resources omspringt. (resultaatsgericht)
a. Ernstig bezig is met het budget (dat zij/hij samen met de projectleider opmaakt en voorstelt) en zich bewust is dat er zuinig mee moet omgesprongen worden. En hierin ook permanent zoekt naar verbeteringen om beter en efficiënter te werken.

b. Die deadlines respecteert en haalt. Die collega’s en partners als een echte Voordenker vooraf wijst op een timing die we moeten halen en de weg wijst hoe we dat gaan doen.

c. Juiste afspraken maakt en acties en initiatieven goed documenteert en er een goed administratief beheer van opzet.

d. Die daarom ook zelf heel veel technisch, financiële en administratieve taken op zich neemt en een echte “doe” mentaliteit heeft.

5. Die natuurlijk niet onbeslagen het terrein op komt…
a. En over de kennis en ervaring beschikt om als Projectleider Aluminium te werken, een relevante ervaring heeft van 5 tot 10 jaar, en een hogere Bouw opleiding genoten heeft, of gelijkwaardig door ervaring.
b. In staat is om hands-on mensen te leiden en te inspireren.
c. Bereid is snel en veel  bij te leren over de bouwsector. En een bouwproces als “fun” wil zien.
d. Eindverantwoordelijk is voor het aluminium luik in het bouwproject en bouwbudget.
e. Die wakker ligt van betere resultaten en de manier waarop we de aantrekkelijkheid van ons bedrijf kunnen verhogen.

f. Zich constant verdiept en hierdoor zijn kennis uitbreidt en zijn expertise kan aanwenden in zijn job, die Voordenkt!
g. Die vlot en goed samenwerkt met collega’s en makkelijk om kan gaan met constructieve kritiek.
h. Ook het enorme belang van interne en externe communicatie ziet.
i. Die vaak spart met de projectleider en andere collega's.

Ons aanbod

  • Je maakt deel uit van de afdeling Aluminium van Mathieu Gijbels
  • Een verantwoordelijke en afwisselende functie binnen een stabiel en financieel gezond bedrijf. 
  • Je rapporteert aan de Algemene Projectleider en werkt nauw samen met hem.
  • Een werkgever die ruimte creëert waar mensen goed en aangenaam kunnen werken.
  • Een state-of-the-art bedrijf met moderne technologieën die je verder kan professionaliseren.
  • Een competitief salarispakket, compleet met extralegale voordelen, waaronder een firmawagen.
  • Opleidingen en doorgroeimogelijkheden.

Plaats tewerkstelling

Vragen?

Chantal Vanaken HR Manager
Stel hier jouw vraag

Deel deze vacature