Kerncompetenties van een Voordenker

stages

Ben jij een Voordenker?

We willen groeien door aan al onze klanten een superieure beleving te bezorgen. Gestoeld op kennis, creativiteit bij het zoeken naar oplossingen en een voor de klant zorgeloze uitvoering. Waarvoor we de beste mensen uit de bouwsector nodig hebben, De Voordenkers.

 

Voordenken zit in je bloed.

Om onze bedrijfsdoelstellingen te realiseren, steunen wij op de kracht van onze medewerkers.

Onze mensen zijn 'Voordenkers'. Ze denken altijd een stap vooruit, kijken verder en leggen de lat hoger. Met kennis van zaken en een warm hart voor bouwen. 

Iedere Voordenker, zonder onderscheid, beschikt over vijf kerncompetenties om het verschil te maken.

 

  •  Klantgerichtheid

Je herkent de behoeften en belangen van onze klanten en van de andere Voordenkers en houdt hier rekening mee. Je weet vanuit je kennis en ervaring voor welke uitdagingen de klanten staan en je begeleidt hen doorheen het volledig proces. De klanten staan op elk moment centraal.

  •  Professionele nieuwsgierigheid

Je bent een leergierige en nieuwsgierige professional met diepe vakkennis die geprikkeld wordt door een nieuwe uitdaging en nieuwe ontwikkelingen in de bouw. Iemand die innoveert en wil verbeteren. 

 

  • Wendbaarheid

Je hebt het vermogen en de vaardigheid om je aan te passen en je kan gemakkelijk van richting veranderen. 

  •  Samenwerkingskracht

Als Voordenker werk je met en voor mensen. Je bent een vlotte communicator en teamplayer die luistert naar de behoeften van de klanten en collega's.

 

  • Resultaatgerichtheid

Je neemt de verantwoordelijkheid om resultaten te behalen, zowel voor jezelf als in teamverband. Het gaat om het engagement om doelstellingen te bereiken, om te zoeken naar oplossingen en naar de beste en meest kostenefficiënte manier de verwachte resultaten te behalen.

 

 Bekijk onze vacatures