Werken bij Mathieu Gijbels

Over Ons

Welkom bij de Voordenkers

De Voordenkers zijn ervaren vakmensen die een brede beroepskennis aanvullen met klantgerichtheid en empathie. Zij willen groeien en hun klanten ontzorgen. Want Voordenken is antwoorden geven vòòr de vragen komen. Voordenken is onze instelling en drijfveer. Voordenken is de motor van onze groei.

De basis van al onze activiteiten is een levenslange klantrelatie die gevoed is door tevredenheid, veiligheid en onberispelijke kwaliteit. Daarin creëren we dezelfde uitstekende beleving met een breed team. Want Voordenkers vinden we in alle domeinen, expertises en beroepen. Omdat Voordenken een attitude is. Herken jij jezelf in dat profiel? Kom ons team dan versterken!

De wereld van Mathieu Gijbels

De drijvende kracht achter ons bedrijf zijn onze mensen, die wij beschrijven als De Voordenkers. Mensen die altijd een stap verder denken en de lat steeds hoger leggen.

Onze waarden

In onze organisatie staan respect voor elkaar en teamgeest voorop. Pas wanneer onze mensen goed samenwerken, kunnen wij als bedrijf groeien. Daarom hebben wij een aantal fundamentele waarden gedefinieerd: respect - openheid - acceptatie - betrokkenheid - eerlijkheid - zelfevaluatie.

Zorgende organisatie

Ruimte creëren waar mensen goed en aangenaam kunnen werken, is een uitdaging die we zowel voor onze klanten als onze eigen mensen aangaan. Een aangename werksfeer creëer je niet met woorden alleen. Daarom organiseren we regelmatig activiteiten en nemen we samen ook deel aan verschillende initiatieven die je (hier) kan terugvinden.

Lerende organisatie

Blijven evolueren en onszelf uitdagen om nog efficiënter te werken. Zo kunnen we de Voordenkers het best omschrijven. Dat betekent als bedrijf ook investeren in opleidingen, cursussen en trainingen. We willen onze processen blijven verbeteren en onze organisatie nog performanter maken. Daarom hebben we dit jaar een LEA®N traject opgestart waarbij al onze mensen een opleiding in LEA®N management krijgen.

Corporate Social Responsibility

Corporate Social Responsibility oftewel ‘maatschappelijk verantwoord ondernemen’ is de laatste jaren een heus modewoord geworden. De betekenis van MVO - om als bedrijf écht iets terug te geven aan de maatschappij - is voor Mathieu Gijbels zeker geen hol begrip. Het maakt deel uit van ons DNA en is de norm voor onze manier van samenwerken en bedrijfsvoering. Ontdek hoe KeiSolidair wij zijn!

Ontdek onze vacatures

Alle ARBEIDERS BEDIENDEN STAGES

Heb je vragen voor het HR team?

Chantal Vanaken
HR Manager

Stel hier jouw vraag

De werksfeer bij de Voordenkers

Voordenken is antwoorden geven voordat de vragen komen. Voordenken is zorgen voorkomen. Voordenken is de lat hoog leggen, telkens streven naar beter en efficiënter. Dit niet enkel naar onze klanten toe, maar ook intern als organisatie. We streven er iedere dag naar om een perfecte werkomgeving en werksfeer voor onze Voordenkers te creëren.